woooho

sho sha shenare sha !
igår var vi uppe hos christian och kollade på idol och efterlyst och så spelade vi biljad. roligt ! han hade as fint i sitt hus ! 
och sen när vi hade kommit ner till oss så skulle jag hoppa in i ducshen . så stod jag i ducshen så kollade jag snabbt på väggen så såg jag nått mörkt  och så kollade jag lite närmare så var det en SKIT STOR SPINDEL ! fy fan vikkan och martina stog där inne oxå men jag fick inte framm nå ord jag tog handduken och sprang och skrek ! fy fan vad rädd jag var ! så kom c.h (christian alltså)  och tog bort den, haha jag och jen kutade in till hennes rum och stod i ett hörn och var skit rädda. haha! så kom c.h in i rummet med spindeln klättrandes på sig . 
sen när c.h hade tagit bort spindeln så kom han ner med en död spindel och la den i mini säng .    fy fan !  hahah  , skrajset .
men nu måste jag fixa tvätten och jag och jen ska klippa gräsmattan .  och så säger jag lycka till till 93orna som har åkt till tyrreland ! KÖP HEM VETTJA ! ;) haaaha !
och idag så hade vi temadag med florist 2or & 3or . det var skoj!  sen gick vi 5 km.    skööönt ! 
 




haha nu kommer jag inte kunna kolla på min blogg längre, måste hålla handen för bilden . det var typ en sån vi hade i badrummet .
/ l


veckan

Fredag : på fredagen gjorde jag inte så mkt , satt på tåget hem, sen hämtade pappa mig i hedemora  halv 8. När jag kom hem kollade jag på film med C. skojskoj. sen gjorde jag inte så mkt .
Lördag : på lördagen fick jag skjus ner till fotbolls planen och kollade på ssik's sista match, kanon match ! tappade räkningn för det rullade in så många mål för oss ! kanon avslutning , bra gjort tjejer !
sen åkte jag till falun på insparken, var igentligen meningen att jag skulle gå in men så vart det inte .
jag gick fört till lovisa och där var anna och lovisas vänner från klassen.  vi tänkte ta bussen dit insparken var, men såklart  missade vi den ! så himla typist, så vi fick lov att gå vägen till tågstationen där det var. jobbit men det funka haha ! sen hände det väl inte så mkt den kvällen . men det var då skoj iaf ! 
Söndag : söndagen gick till att jag vaknade typ vid halv 12, sen packa och sen till tåget.
Måndag : fy fan på jumpan spelade vi fresby- (stavning?) golf såååå jäkla jobbit ! gick runt på ett jävla berg i flera timmar!  + att jag fick en fluga i halsen som gjorde att jag spydde ... nästan.
Tisdag : idag slutade vi halv 12 lr 1 . skönt att sluta tidigt !  shit vilken sommar väder det är nu alltså ! ojojoj !  vi tog några "sommar" bilder nu när det var som sommar  haha . 

haaaj 


 / l


god morgon !

nu sitter jag och har packat ner det sista för hem resan, har bara datan kvar . så nu sitter jag och kollar på Rix fm på tven.
igår färgade jag håret på sandra men det vart att jag gjorde lite merar än halva håret sen fick den dära sticksaken av på penseln ! så jag fick lov att bränna så det vart en "pigg" på den igen . haha men det gick ju iaf :) och det vart bra :)  men nu måste jag kila iväg !
hejhej !

päron

Idag kom våra päron ner och så kom jen och martinas pojkvänner ner .
Jag och Jen åkte ner till centrum för att köpa nått till jennies pappa, så det var en trisslott och så tog vi blommor från en rabbat.  haha!   när päronen och pojkvännerna kommit så gick jag till Sandra och så åkte vi till willy's och handla sen åkte vi hem hit och så gjorde jag och sandra kladdkaka, så såg vi att vi inte hade ägg så vi fick lov att gå upp till christian och fråga om han hade ägg . haha så vi gick upp till han och så fick vi 2 ägg .  kladdkakan vart väldigt god iaf ! :D

och nu kanske det inte blir fest . jävla bööööööööög ! jag som var så jävla sugen på det  ! jävla skitskitskitskit ! ÅH -.-

skolfoto

idag hade vi skolfoto , fy fan . vill inte ens se hur de vart !  usch usch usch ! 
jaja. längtar till helgen, PARTY ! som jag längtar ! 

+ att

jag hatar att jag inte kan få sms ! jävla skit mobil.. måste finga till comviq och fråga hur jag ska göra, lr så måste jag upp till blge i helgen och låta exptert kolla  på den .. igen !  skaffa mig en ny mobil , nu tack !

hopphopp

idag höll jag inte på att kunna gå upp, så himla trött . men sen gick jag upp och satt mig i soffan och åt frulle och kolla på barnprogram.   jag och jen hade tänkt ta bussen till skolan idag, för vi skulle åka till stan efter  skolan. men så missa vid bussen ! så jävla typist, så vi fick cykla till skolan och så kom vi typ 10 min försent.  Så när vi skulle hem så cyklade jag och sandra brevid varandra, så fasnade hon i mitt styre så jag fick , bokstavligen hoppa ner i diket .  hha , i ett djupt dike med högt gräs . haha . men jag och jennie åkte till stholm så jag hittade 2 tröjor  och så köpte jag hårkontroll, så mitt hår kanske blir bra :p , så fruktansvärt slitet !   .  gud i on är det skolfoto och jag  vet inte vilka kläder lr hur jag ska ha håret imon.  men nu måste jag kolla på "främande fågel" på 4an .


ha det kalas , tjohooo !

nej tack till negerbollen

jag ändra mig , jag vill inte ha nån negerboll . så jag är duktig ! 
Men jag vill ha fest iaf  

negerboll

måndag, ny vecka . :) tog tåger ner till stockholm igår , skönt att komma till rätta ;D
fy fan på tunnelbanan såg jag en kille med vääääääääärlidens längsta naglar,  usch . jag skojar inte om dom var 3-4 cm !  varje gång jag ser killar med långa naglar så tänker jag på det anna sa när hon var nere i Thailand , att dom använde lillfingernageln att torka upp det sista ur fjärt ringen . Nej usch jag fick en rysnign i hela kroppen när jag såg det . :p och när jag kom till lägenheten så hade Jennie lagat mat . jätte gott !
Och idag på skolan ha vi fått göra höga bordsdekorationer i oasis . kul ! :)  Och på jumpan fick spela frecby . så jäkla kul ! :)
Jen och jag kom nyss hem från stan, vi tog bussen dit en snabbis, för att kolla hur mkt pengar vi hade kvar. 
Och nu ska jag hämta en nergerboll ! onyttig som vanligt, men jag och Jen ska göra tränings pass ikväll igen ;D


lyssna på låten , så jäkla härlig !
+ att jag vill ha fest nu nu nu nu nu !!
http://www.youtube.com/watch?v=4VB2Igbogsw

bästa dagen i mitt liv

omg,  jag kan inte fatta !    igår kväll var jag inne på carolina gynnings blogg och tänkte :  åh tänk om jag kunde träffa henne, det skulle vara helt underbart ! För jag älskar henne verkligen.
så när vi sitter på tåget hem till dalarna , tror ni inte carolina kommer in genom dörren in till biston då lr !? HEEEEEEEELT SJUKT ! jag fatta inte först. så när jag hade tagit mod till mig gick jag och sandra fram till carolina och tog kort på oss. haha var sjukt nervös, det enda jag fick fram var, oh härregud jag läser din blogg varje dag .       haha :D när vi satt oss vid bordet igen så gick carolina för bli och sa : hejdå tjejer ha det bra !         ojojoj . de orden glömmer jag inte i första taget ! fy fan säger jag bara , det är sjukt . jag skaka som ett asplöv och jag fatta inte nånting , satt bara och stirra rakt fram , martina och sandra fick ingen kontakt med mig , det är helt sjukt ju ! min dröm har gått i uppfyllese säger jag bara ! :o       <3  gå in på hennes sida http://www.gynning.net/ lr hennes blogg http://blogg.stureplan.se/gynning/ .

carolina är ju så sjukt jävla snygg ! älskade kvinna, jag vill vara som dig !

skola

nu sitter jag i skolan har precis ätit  , så nu sitter jag och hoppas på att vi ska göra bords dekorationer på floristekniken . första lektionen vi hade var matte, inte min favorit lektion kan jag säga. haha matte har aldrig vart min starka sida. 
Och nu saknar jag sommare som en dåre !  det är ju vinter ute nu, sommare var ju  bara i typ 10 sekunder och vintern är ju typ 1000 år..
.
Jipppi, när jag ser sommarbilder så längrat jag verjkligen tillbaka. italien 08

christian

HAHA ! ojojoj ni kan inte fatta hur rädda vi var nyss ! OH SHIT !  vi satt och kolla på youtube och sjöng med på "fån't jag en körv", och massa andra låtar, hur högt som helst så hade vi fönstret uppet i vardagsrummet, så öppnade och stängdes det två ggr. så vart vi skit rädda, för vi hade pratat om spöken och sånt förut, och så hör vi hur det knackar på dörren! Jag, Sandra och Martina fatta inte först, för det hade aldrig knackat på våran dörr föut, så vi skrek och kutade in till köket och ställde oss in till mitt rum, och så säger vi, men vi måste ju öppna dörren, men ingen av oss vågade det, så vi ropade på Jennie som låg och halv sov på sitt rum. Så kom Jennie gåendes helt lungt in till mitt rum, så säger vi att det har knackat på dörren. Och då blir Jennie också jätte rädd. Så hör vi hur det knackar en gång till! så Alla fyra kutar in till toan och  låster dörren och stänger toa fönstret om också var uppet. fort som satan ! Men sen så tog vi mod till oss och gick och öppnade dörren, Jennie och Sandra förs, sen jag och Martina som höll i varandra längst bak . Haha , sen när vi öppnade dörren så står Christian där och säger ; gud vad fint ni sjunger, haha då kunde vi inte hålla oss längre, vi började skratta lite generat. Så står vi där och pratar lite, haha så säger  Christian ; Ja när jag kom ut genom duschen så hör jag nått om nån korv. haha !  Så skrattar han när vi säger att vi sprang in på toan och låste dörren. Det  var ju lite smått pinsamt. haha!  ojojoj . Christian tycker iaf att vi är roliga . ^^  men nu ska jag nog sova lite efter allt detta skrattande . :) 

Godnatt alla !
http://www.youtube.com/watch?v=p1MfXTdEzL4


veckan

Amen tjena !
Skol veckan ahr vart riktigt skoj! Florist teckniken är ju så himla roligt ! vi snittar och gör buketter , långa & luftiga , korta och med lite luft i och snittar och knyter , i love it. Och snart har vi prov på några blommor , Gerbera, Höstaster, Krysanthemum, Lejongap , Läderblad/Läderbräcken, Nejlika, Ros, Rosenstav och Stjärnflocka + att man ska kunna dom latinska namnen på dom . Knepigt . 
Bild och formen är roligt det med, vi håller på att göra ett Collage, men har inte kommit så långt på det, för lektionen gick åt att hetsa runt. Haha , och Sofia visste inte ens vad en gärsgård var ;  men jag tror jag har sett en gärsgård på Lotta på Bråkmakargatan.   haha ! Jag trodde jag skulle svimma av skratt ! Det visar att man kommer  från dalarna. 
Idag har vi fått göra långa luftiga buketter på floristlektionen, det var lite svårt att få blommorna bra, med det gick till slut . Och matten går faktist bättre än jag trodde, förstår lite mera än vad jag gjorde i 9an.  Kanske för man inte pratar bort lektionen lr lyssnar bara  på musik , nu anstränger jag mig ! Nu blir mamma stålt !  Måste säga att jag börjar sakna familjen...  så det ska bli skönt att åka hem imorgon till kära bondeland .
Nu på kvällen gick vi till Sandra och kolla på Idol, det var mys . Sen när vi kom hem så gjorde Sandra, Martina & Jennie ett träningspass i  hallen , men jag gick in på toa och gjorde mitt där, vill inte träna med dom som är så smala och perfekta, så jag hade mitt mullpass på toa golvet haha !
fast nu ska jag nog hoppa till sängs, måste ju kunna komma upp imon . haha . 
Snart är det helg , mkt skönt !
PUSS HEJS !


nana .

nu är jag i lägenheten igen, skönt . men det var skönt att komma hem i helgen också, trevlig fest i lördags ! tack och bock . 
jag kom nyss hem från mataffären, vi hade nästan inget i skafferit lr kylen . men jen  & martina är och handlar lite mera .  fick så jäkla huvudverk så jag fick lov att cykla hem . så nu sitter jag här i soffan och lyssnar på Pink - so what , omomomom igen , så sjukt bra låt ! 
kul i skolan idag, vi snittade blommor och gjorde buketter, skoj ! 
nej fy tusan för sjuka ! vill itne bli sjuk nu  , usch ! 
fy fan jen är rik nu ! så jäkla avensjuk , 32 tusen för sina ärr på benet ! SJUKT ! 
haha i morse fick martina en tvestjärt i byxan, hon var så rädd att hon skaka , stackars flicka  , haha !

nu vill jag att mina sambos ska komma hem så vi kan laga mat, sjukt hungrig, och så måste jag skriva nått till min idrotts lärare . på tal om idrott , idag på idrotten fick jag en främmande pojk i knät, vi skulle göra en namn lek som gick ut på att man skulle vara en "ikea vara" jag var "Lina bord" och Linus var "Linus lampa"  och då skulle lampan vara på bordet , jag kan ju säga att det var lite pinsamt ..  haha !
nu ska vi laga mat .
lyssna på denna länk   http://www.youtube.com/watch?v=wJY_GVL_8vw
tack för mig !

RSS 2.0