bilder

går dagen med tjejerna var verkligen jätte rolig! de bjöds på tipspromenad, 5-kamp och god mat, vart en lyxad kväll! :) sånt borde vi göra oftare tjejer! :)

nu kommer de bilder från rullsand


buller och bång

God morgon på er! Eller god förmiddag!
har inte så mycket att skriva om just nu, bara att vi håller på att fixar för tjejerna ska komma om 2 timmar, så vi har nog lite brottom, skriver senare :)

m & l

nu sitter jag, lovisa och martina efter en åktur till falun för att hämta lovisa och så vart de en donken runda, inte bra inte bra men fan vad gott!
på vägen hem så skrämde vi upp varandra med mardrömmar och sånt, var faktist rädd, och de värsta av allt var att jag tycker det är skit läskigt när en bil står stilla vid vägkanten, när det är mörkt. och längre fram så står det en bil vid vägkanten och åker efter oss, fyfan. inte så kul att veta med de är så iaf, haha.

fan då

är inte så bra på det dära med att uppdatera! men nu skriver jag, men jag har dock brottom nu, ska åka till martina, och imorgon kommer tjejerna dit, så jag ska hjälpa martina med alla grejer hon ska göra för oss tjejer, kommer bli kanon kul! :)
så jag ska bara packa väskan och åka :)

och så har jag en till saka att säga, när jag ser att de är folk som läser min blogg så uppdaterar jag nog mera, hade uppmot 60 när jag bloggade som mäst, så de hänger på er.
och en till tråkig sak, jag kan inte lägga över bilder från mobilen till datan så ni kan inte se rullsands bilderna idag, men vi får se om jag åker till c imorgon kväll och fixar över dom där och lägger ut dom :)

och så kom jag på att jag ju har en web cam, men den är verkligen dålig, urdålig rättare sagt! men de är iaf kul kanske att ha bilder i bloggen? de tycker jag iaf, eller vad tycker ni?

i'm here

hej på er!
har inte skrivit på år och dar nu, har inte orkat eller haft tid.
men nu ska jag börja att skriva igen, de lovar jag.
kan berätta lite om veckan som har varit, jag, rickard och christopher har varit och campat i rullsand, de var jätte mysigt! badat,solat och suttit och kollat på sol nedgången med en uppen eld.  ska nog dit om en månad igen, för de var verkligen super! jag kan lägga upp bilder på de på bloggen kanske när jag kommer hem? ja jag tror nog jag gör de så får ni se. :) jag får skriva senare, är näligen hos emma med jennie i hennes nya lägenhet som är skit fin! :) vi hörs senare!

RSS 2.0