paaaaaarty !

idag är det party som jag har längtat ! ! 
jag är hemma hos jen just nu, sen ska vi dra vidare till Martina och fixa oss där, sen vidare till  maskerad festen. 
i'm the princess tonight ! 
god bye ! 

l 

mamma och jag

när mamma och jag övningskörde till emma i lördags så råka jag gasa på lite för mkt med bilen
mamma ; men lina vad gör du !? sakta ner det är bara 70 här !  jag vill väl också leva !
jag ;  tror du inte jag vill leva lr ?

mamma är så söt när hon är rädd :)

väldigt gammal bild
men iaf jag och mamma .
ser ut som mamma har sett ett spöke .



l

snart spökedag

lördag : jag åkte till emmak typ vid halv 6 och var med henne till kvällen sen åkte jag hem och sov.
söndag : jag, mamma & pappa åkte till blge för att mamma skulle köpa skor och pappa en ny jacka. bra att dom hade mig med sig, jag bestämde vad mamma skulle ha för skor och vad för jacka pappa skulle köpa. vad skulle dom göra utan mig ? (a)
jenny kom med tåget från örebro så jag och pappa hämtade henne på stationen medans mamma var kvar och letade efter lite kläder. 
sen gick jag och pappa runt och leta grejer till mig , jag skulle köpa ; floratejp, grönståltråd och en prinsesskrona. så jag gick runt med en BR påste i kupolen.
sen käkade vi på en resturang pappa mamma jenny och jag.  haha och så gjorde jag bort mig. jag skulle ta barn meny men då stod det "rekomenderas till barn upp till 12 år" så då sa jag . ; kan jag ta en barn meny fast jag inte är 12 ? då skratta han till lite och sa ;visst visst.
haha dumma mig !
sen åkte vi och hämtade Elin hos Marcus . sen åkte jag och pappa hem, övningskörde gjorde jag med.  sen åkte jag hem en snabbis och sen iväg till emma, för hon och jag skulle kolla på hockey i långshyttan. så vi kom dit och satt oss och kollade sen så kom Sandra och compani och sa hej . trevlig att träffa dom igen ! :D  efter matchen så gick vi och sa hej till lilla Christopher sen åkte hem.
sen kom Christopher till mig och kollade på film och sov. :)
måndag : vaknade tidigt, gick ner tog en Ibumetim sen upp igen och sov, sen ner igen hämta en Ibumetim.  sen sov. haha .  sen gick vi typ upp 11. lr nått .  
så hadee jag fått mitt skolkort.  asså det var ju hemskt !! :z nej jag vill inte prata om det.
sen gick vi ner och käka frukost sen kollade vi på tv och spelade lite tvspel och sen typ kvart över 4 åkte han hem, så jag gick ner till grannflickan Frida och var med henne resten av kvällen, kollade på en skräck film så jag nästan inte vågade gå hem, det var verkligen SVART så jag fick lov att låna en ficklampa av dom . spran sista biten hem, trodde det var någon bakom mig . haha ! sen käka jag och sov.
tisdag : vaknade halv ni av att Elin sa hejdå när hon skulle till jobbet, låg ett tag sen gick jag upp. gick ner kolla på tv. och nu sitter jag här och funderar om jag ska ringa till Petra , för hon jag och emmaR m.m skulle kanske käka pizza idag . :) skit länge sen jag såg Petra! :o  men nu måste jag släppa ut Melwin .      
i love you girls ! a loot
_____________

+ att jag längrat tills imon, partyyyy , ska bli kalas att träffa 93orna !



l

dalarna i en vecka.

nu har jag inte skrivt på ett tag, har inte orkat. men ska sluta upp med att vara lat !

nu har jag äntligen höstlov ! så jädra skönt ! ska vara hemma i dalarna i 1 vecka nu, det känns bra. Då hinner jag träffa mina vänner mera! + att jag måste träffa 93orna med, det var sjukt länge sen ! och barndoms vännerna har jag inte sett på år !  så ja ska försöka träffa alla :) 

torsdag : jag och jen fick mat besök av Elin och Sanne :) det var trevlans ! men vart inte så lång varigt. jag och jen följde med Christian till akuten för han hade fått nå skit i ögat. så  vi åkte till danderyds sjukhus. sen fick vi åka vidare in till stan. så kom han ut med salva i ögat. sen när vi kom hem så städade vi lägenheten och packade. sen gick vi upp til Christian och kollade på tv. sen ner och sova och säga hejdå till Christian.
fredag : Klev upp extra tidigt för att se om jag hade packat ner allt. sen hade jen gjort frukost till mig med  tända ljus i köket, haha så sött ! :) sen åkte vi buss till skolan med all packning. sen slutade vi skolan lite tidgare så vi hann med ett tidigare tåg som gick 16.44. det var otrolugt skönt !   pappa hämtade mig på stationen . sen åkte vi ner till ica där mamma var. saknat dom, man märker hur skönt det är att bo hemma när man väl har flyttat. :' ) 
sen vart det en ganska tidig kväll för mig. när jag låg och kollade på "de tre vännerna... och Jerry" så kom syster in och sa hej. i love her !  sen somnade jag.
lördag : mamma väckte mig 10 och hade gjort frukost till mig, käka lite sen gick jag ut och släppte ut Melwin och gedde honom lite sallad. sen krattade jag och mamma upp alla löv på tomten. sen tog jag 2 ica påsar med löv som jag ska göra en krans av någon dag när vi köpt ståltråd. :) 
och så har jag lagat mat idag,  vart "het kycklig gryta" gott . och nu sitter jag här och lyssnar på Imogen Heap . :) och ska snart gå in på rummet och packa upp väskan. sen kanske jag ska vara med emma k när hon kommer hem :)



är det bara jag som saknar sommaren ?


ursäkte bilden men, det är iaf sommar där .


l

laa.

igår var vi på natur historiska musset. orkar inte skriva mera, gör det när jag kommer hem.

l


helgen

Fredag: tog ett tidare tåg hem, skönt ! kom hem typ vid halv 6. var meningen att jag och johanna skulle hitta på något. Men det vart ändrade planer. vart hemma kväll med mamma, pappa och elin och en tidig kväll . sjukt trött. ^^
lördag: klev upp vid halv 12 tiden, tog en ansiktsmask och hårinpackning. Sen fixa till mig och åka in till säter till Terese där hon och Emma hade gjort middag till oss. Jätte gott och mysigt! Vi pratade om vad som hänt och sen gick vi till Willy's sen tillbaka till Terese igen och satt oss i soffan och pratade igen. Sen åkte jag hem vid kanske halv 8 och åkte hem till Christopher och kollade på 2 filmer. skoj ! :)
söndag: vaknade hos Christopher, åkte hem vid halv 12. Packade, beställde biljetter till stholm och hem sen fixa till mig och åkte till tåget. jag lyxade till mig och tog 1 klass på tåget. Skön att det var tyst och lungt.  Sen t-bana och roslagen hem till lägenheten, la alla grejer på sängen i rummet. sen gick jag  upp till c.h där han och jen satt och kollade på datan. Satt där i kanske 15 min, sen ville jen ha kebeb. Så jag och jen gick ner till babbsan och tog oss en kebabtallrik. så jäkla onyttigt! inge mer mat för mig ikväll kan jag säga !  kanske ett litet tränigns pass innan jag lägger mig, kommer sova mkt bättre då :)    så efter andra avenyn så blir det nog ett litet tränigns pass. :)

lina säger: Godkväll




veckobilder.







 mornig sunshine !  haha :)


l


måndag, städdag.

idag var det min tur att städa lägenheten, tvätta och laga mat . haha 3 tjejer och lite skor :)

vackra höstdag !

god eftermiddag !
idag har det  vart en väldigt skön dag ! jag och jen slutade halv 12, så vi käkade sen åkte hem med  våra kransar som vi gjort i skolan,  så min krans hänger på våran dörr,  så ska vi fråga c.h om han vill ha en . + våra hårsmycken vi gjorde i blommor. det  var kanon kul, fast dom ska inte han ha . haha ^^
så när vi kom hem så vilade vi lite, jag fick lov att sova ett tag, sen gick vi ut och gick en mysig höstpromenad till havet. Skitmysigt ! vi gick till ett bad, där var det klippor, jätte fin verkligen .
  vi tog några bilder också .





jag och jen gjorde även en liten bordsdekoration till lägenheten



nu ska jag städa rummet och greja lite.  :)
Godkväll vackra dag !


l


helgen

fredag :  fredagen var som vanligt var i skolan hade engelska och svenska, sen åka till tåget som gick 17.44 sen hemma 19.34 men försenat som vanligt så lite senare ;)  sen när jag kom hem så hade jag gjort en bukett till familjen som dom fick . på kvällen var jag bara hemma och myste med familjen .
lördag : jag åkte upp med mamma och elin till falun och köpte  1par trosor och leggings och 2 par skor. Lovisa hängde med mig hem sen, så vi fixade oss hos mig. sen på kvällen bar det av till tove i säter först, skulle dit och kröka lite först, sen åkte vi vidare till blge och gick på Broken Dreams, det var väldrigt kul tills vi typ vart "utslängda" hah bara för vi råka kasta lite mat och ha med oss dricka in på resturangen, man måste få ha lite kul iaf ! men sen gick vi där i från jag och lovisa förljde med  a-lagarna ut.  några gick på blonace men jag och Lovisa och flera gick in på S2 skojskoj må jag säga, det var verkligen en lyckad kväll ! :)  kom hem vid halv 4 tror jag . :)   sliten men glad!
söndag : kl 11 kommer mamma in och öppnar dörren och fönstret  till mig, sen ligger jag och muttrar för mig själv sne somnar jag om och sen ropar mamma kl 1 att jag ska komma ner. så jag pallrar mig upp sen beställer jag biljetter hem och packar lite och så. sen kom mormor och morfar och hälsade på, det var trevligt att se dom igen!  sen så åkte jag med tåget  16.58 från hedemora  och när vi kom till stohlm station så vi brolle och elin lanto ! ! brollr är verkligen inte att leka med ;)
när vi väl var hemma så tog vi nått att äta sen så kom c.h och hjälpte oss med  tvättmaskinen som var trasig, så nu har vi en tvättmaskin ute på gården, så nu får vi tvätta hos han tills han har köpt en ny som han kasnke skulle göra i dag . sen vart det inte så mkt mera gjort på söndagen la oss och sov.

BROLLE ! :*
'
veckobilder :
 


och idag är det min städ och tvätt dag så jag ska göra det , sen ska vi och kolla på när Martina är hårmodell, sen ska vi handla mat för veckan.
nu vet ni vad jag ska göra iaf. byeeeee !

+ att jag tycker ni ska lyssa på detta , i just loooooove it !
http://www.youtube.com/watch?v=MVYlfjIHtd4


l

mat @ christian

yoyooy !        
igår åt vi mat hos christian, gott och tack ! :)  sen stanna jag och jen kvar och kollade på ett program som hette "flickan med fyra armar och fyra ben" , det var ju synd om henne . :/  Usch.   jaja .
 träffade Emil en snabbis iförrgår , sjukt kul ! har inte sett han på 2-3 år .
och nu är jag pepp som fan på fotbolls avslutningen på lördag ! ! 
och idag åker jag hem , ska bli skönt faktist :)

+ att jag vill sola !

l


7/10 skansen

idag var klassen  på skansen och kolla de runt , ganska skoj tyckte jag :)  kul att se djuren . haha :D  + att jag vart attakerad av en fågel som ville ha min macka, jäklar vad rädd jag vart ! 
sen gick vi inte till stan och så skulle Isa visa oss några blommster butiker som var fina.  sen så fick vi sluta vid 3 tiden nångång . jaja finns inte så mkt mer att säga om denna dag så jag laddar upp lite bilder därifrån ist. :)


l

skansen

kl är 08.13 och jag sitter och kolla på barnprogram och väntar på att jag och jen ska gå ut till bussen , vi ska till skansen med klassen idag . hah ;D 
men nu måste jag gå och fixa det sista ! 
 
l

ny vecka

det första jag hör när jag vaknar är att jen säger : Lina är du vaken ? kl är 5 i 8a.   haha kul att jag hade försovit mig i mer än 1 timme  ! haha vi går ut till bussen 10 över 8 liksom så  det var bara att rusa upp och ta en snabb dusch och kasta på mig kläderna och snabb sminka mig och sätta upp håret så det såg sågolunda normalt ut. när jag och jen kommit ut från utfarten ser vi bussen åka förbi , så det var bara att spinga !  men vi hann med som tur var, då fick vi våran jumpa lektion på morron, och nu har vi slutat för vår jumpa var inställd . mkt skönt ! :)
Jen är alldelens ivrig för hon och martina ska byta rum , haha :)
imon ska vi till skansen med klassen, så jag och jen var och handlade mackor som vi ska ha som massäk . :D
och idag har jennie namnsdag, grattis till henne !  och min syster med ! :)
jag vill bara säga att jag saknar alla vänner där hemma i dalarna och den nyinflyttade flickan som bor i örebro nu förtiden! <3




jag och jen gick hem från willy's så satt vi oss vid hamnen och njöt av det fina vädret :)
sjukt skönt med  lite sol nu ! :D


nu ska jag städa och tvätta .

l


helgen är slut, det går för fort !

fredag : jag och jen tog ett tidigare tåg hem så vi kom hem ca 4 . skönt ! 
jag fick besök av emma och terese på kvällen, sjukt länge sen jag såg emma ! hon saatt det var 2 månader sen sist ! ucsh vart gråtfärdig när jag krama om henne !  sen gick vi ner till pizzan och käka , och jag lyxkades hälla up vattnet på bordet. pinsamt..  haha, men jaja måste bjuda på sig själv ! :)   när vi pallra oss hem så såg vi  på titanic, tur att jag somnade så jag slapp grina och snora ner mig som vissa andra gjorde ! HAHA fy fan när jag vakna och kolla upp så ser jag en skitsnorig Terese sitta och snyffta och så sitter Emma i sängen och tjuter som ett ånglok! haha oj vad jag skratta !  haha !
lördag :  jag vaknade med emma och terese sen så gick vi ner och käka brunch, och kolla på tv . sen åkte jag och terese och solade, skönt förutom att jag brände skinorna . haha vill nån ha tidig julskinka lr ? sen så övningskörde jag med pappa till hedemora gick rikgit bra, bara 2 motorstopp . heja mig ! sen senare på kvällen spenderade jag kvällen med Christopher kollade på nån kass film (haha förlåt), men det var skoj iaf . :)
söndag : vaknade 10 och sa hejdå till elin som skulle jobba sen duscha, beställa biljetter till Stohlm, övnignsköra till hedemora och hämta ut dom sen hem och packa och nu är mamma på väg hem och sen ska hon skjusa mig till tåget .
inte hann jag träffa anna heller , det var ju sjukt länge sen nu ! :(     veckorna går så fruktansvärt fort ! 

 l


projekt




Vi håller på med ett "träd"-projet i skolan som ska hålla på i 4 veckors tid , jag, angelica , malin och josefine gör ett träd av runda ballonger , lr inte av själva ballongerna , vi blåser upp dom och se klistar vi på papper på dom så låter vi det troka, sen när det är klart så ska vi göra som ett trädd på väggen vid trappan upp till frisörerna och dom andra :) skojskoj . haha och för att skydda kläderna så har vi svarta soppåsar på oss. haha . :)          skojs jovisst! 
  och idag hade  vi matte prov, gick faktist jäklit bra ! heja mig !  woooho !




jag och jen färgade håret igår med ! skönt med fräch färg i håret !

frilufsdag 25/9

idag hade vi frilufsdag, vi skulle var med dom andra floristerna 2orna och 3orna , det var roktigt kul . :) Vi fick göra en krans som skulle vara till vinnarna som sprang 4,7 km .  Sen bakade vi muffins , våra vart as goda !


Den sista saken vi skulle göra var ett torn, vårat vart lila med blommor på . as fint ;)     haha !


RSS 2.0