lördag

igår kom jennies mamma, mormor, hennes lilla syster och filip hit. dom ska åka till stan idag och handla.  så nu är jag själv här igen.. :p  men förkylningen känns bättre iaf ! det är skönt iaf. :)
 och ikväll kommer elin och dag hit. Jen har bestämt att dom ska ha en par kväll. kul att jag är här själv då ;) haha .
och nu sitter jag och fördriver min tid på att kolla barnprogram, men det klagar jag inte över, haha. 

och nu är det slask och plask ute, fy fan vad det är tråkigt !
om det ska var nått så kan det vara riktig vinter lr sommar, tack !

fredag

nu är det fredag och jag är hemma och är sjuk.. fy tusan för förkylning ! :s
men ganska skönt att jag inte ska hem till dalarna i helgen, och nästa :) skön att bara ta det lungt .
men det är så jäkla tråkigt att var hemma själv, när dom andra är i skolan .. :p    men jag har gjordt en lista på vad jag ska göra idag så jag har någonting att göra iaf.  och så måste jag göra klart power pointen på engelskan och uppsattsen. + att jag måste läsa i svenska boken. men då har jag nått att göra iaf. :)
har setat hela morgonen och kollat på barnprogram och snorat ner mig.
men nu ska jag nog göra lite engelska . :)

och föresten så saknar jag christopher.

lillördag

iförrgår var det lillördag och då tänkte  vi festa till det med lite kalas ;D  det var skoj skoj ! 
jag, jennie elin och sanne åkte och köpte tacos på matrasten, sen så åkte vi tillbaka till skolan och gick på bild och form lektionen.  sen följde elin och sanne med hem och gjorde mat, sen kom gästerna till lägenheten och började festa, senare på kvällen kom sofia, mathilda, sandra och angelica med.  så det var kul :)
och jag säger bara ojojoj för bilderna vi har tagit ! :p men dom är nog för privata för att ses av annat folk än dom som var med på dom.

tack för en trevlig kväll !

lillördag !

nu är det lillördag , paaaarty !

sitter på naturkunskaps lektion, och på rasten ska vi åka och handla tacos tills ikväll. kommer bli kanon skoj !
nyss gjort prov, gick ganska bra tror jag :) .
göran gör proven så roliga så man nästan vill plugga till dom, haha :)
senare idag har  vi bild och form, det är verkligen den seriösaste lektionen som finns, ;)

sanne ville att jag skulle skriva nått om henne så nu har jag skrivit nått om henne ;) .
men nu ska jag spela spel :)
hejsven !

tonigt we are going to blame it on the boogie !
http://www.youtube.com/watch?v=vjW1iq4IO2k


snökaos mhmm!

när jag och jen kom till lägenheten i söndags så var det snökaos!  gud jag trodde inte det kunde vara så mkt snö :o !
sen kollade jag och mina sambos på andra avenyn :) sen sova. 
på måndags morgonen så fixa vi oss till skolan. och på  floristtekniken håller vi på att göra saker som vi kan sälja när det öppet hus den 4 dec. jag, sanne, felicia och julia håller på att göra en skit stor grankrans som ska hänga i entren.  :)   skoooj !
och när jag kom hem idag så julstädade och julpyntade jag, jen och martina ! så nu har vi gran och allt ! jätte mysigt ! 
och nu sitter jag här och pluggar till provet i naturkunskap imon..  tråkigt.  men när vi kommer hem imon så ska det festas !  vi är ju lediga på torsdag så tänkte vi festa nu på lillördagen :)  ska bli skoj, nästan hela klassen kommer. :)   
                 och nu är christopher på teneriffa och lever livet medans andra skottar snö..
 
men nu måste jag plugga vidare :)     
det kommer julpynts bilder senare :)

   så stor är kransen vi gör, den är inte klar där än.
   snö heeello  !

fredag, lördag, söndag

fredag:  jag och jen tog tåget hem kvart i 6 som vanligt,  sen kom mamma och hämtade mig.  Jag åkte hem och käkade lite och så. sen åkte jag hem till christopher :)  trvligt trevligt, kommer inte se han på 3 veckor nu ! :'o
lördag: vaknade upp hos han, sen skulle  han ha tränign så jag åkte hem tidigt .  Senare på kvällen åkte jag, mamma och pappa hem till familjen Berqvist och käka mat, skoj att se dom igen, det var länge sen!  sen kom Elin och hämta hem oss.
söndag: jag ställde mobilen jätte tidigt , kl 4 ! jag tänkte att jag skulle ringa till christopher innan hans flyg gick, men jag hann bara skicka ett sms sen somnade jag, men det är ju tanken som räknas.  i mss c.
jag mamma pappa och elin kollade på en film där jag var bebis. jäklar jag var redan då trött !  jag låg och sov typ hela dopet. :p     och hår på huvut hade jag må jag säga ! en rikgti troll unge var jag ! 
men nu ska jag packa upp mina kläder och sova sen. kanske spela "bygg båtar med mulle meck"   hah ;D .

 

fredag !

Nu sitter jag på engelska lektion och skriver om när jag var född och sånt, det är ganska trevligt :)
och idag ska jag hem, nice ! ska träffa Christopher idag ! :*
och på lördag ska jag äta mat med Petra och hennes färäldrar och mina, ska bli trevligt, länge sen jag träffa henne nu..
men nu måste jag fortsätta :)


helgen

fredag: bära feta väskorna till skolan sen till tåget.
HAHA på tunnelbanen så råkade jag nocka en kvinna, hhaha det var ju lite pinsamt, sprang så fort jag kunde! :p sen hade vi missat ett tidigare tåg hem med 10 min ! lite surt, men vi gick på stan ist. sen gick vi till tåget och åkte hem.
När jag kommit hem så kom Christopher till mig, så var jag med han på kvällen. :)
lördag: vaknade, sen så åkte Christopher typ hem direkt, träning som vanligt. :p  så hejdå till han . Sen fixa mig tills jag och några av tjejerna skulle till blge och käka . det var kanon gott ! :)    och trevligt !   sen åkte jag, anna och terese hem till mig, och spelade in filmer, de var skoj ! :D  jag har saknat alla !
söndag: åkte jag hem och kollade på andra avenyn i lägenheten.



idag är det onsdag och nu sitter jag på naturkunskaps lektion, har piss ont i huvudet! usch.
igår följde jag med sanne hem, kalas skoj :) fick se hennes nya hund rune, haha skit söt ! :)
vi satt och kollade på spökfilmer på youtube, ah as läskigt ! jag kan ju säga att jag nästan sprang hem från när jag hade gått av bussen, haha :)

l


i miss

jag saknar tjejerna hemma i dalarna !   
:')


<3 !

+ ni andra som inte är med på bilden.

helgen + idag

fredag: vi släpade våra feta  väskor till skolan, och hade engelska och svenska .  jag, jen, elin, sanne, malin, billie och nathalie gick till donken och käkade. så jävla äckligt ! :z  califonia classic, värsta jag käkat, kan jag säga . sen gick vi till willy's och köpte en kopp till pappa tills på söndag när det var fars dag. Sen när jag och jen skulle gå upp till tåget och ta det till stan, så skulle jag ha in koppen i papper så den skulle hålla på tåget. och så typist mig så tappade jag den i sten golvet ! haha så idiotist, menmen, tog med mig bitarna och sen limade jag ihop dem.  När vi var i stan så skulle jag och Martina gå och köpa blommor till våra pappor . sen ner till tåget och sätta på en film på datan, och bara ta det lungt . jen satt brevid mig en liten stund, och när hon hade kommit från toan så blödde hon i gommen, hon käkade nog för mkt godis ;)  .   I avesta/krylbo så klev min syster Jenny på och hennes kille John. och sen i Hedemora så kom pappa och hämtade oss.  Åkte hem och packade upp lite och sen kollade på idol.  Fan att inte Johan åker ut ! Det är hans tur nu!  Sen när idol var slut så skjusade pappa mig till Christopher, sen så var jag där, mys.
lördag: pappa kom och hämtade mig på morgonen för Christopher skulle ha träning och jag skulle åka till Falun med Elin, Jenny och John.  Så hem och fixa till sig, sen åka till Falun. och när vi satt i bilen så satt John och jag i baksätet, så sminkade jag mig i bilen, så sa John "andänver du brun utan sol ?" så svade jag "nej brunpuder, vadåra?"   haha dp tyckte John att jag hade haft på mig lite för mkt. haha . 
men jag köpte iaf en fet shal, tunika och 3 trosor. 
Senare på kvällen kom Christopher till mig.
söndag: gick upp ganska tidigt, eftersom en viss person hade match.. haha. 
sen så packade jag och fixa till mig till hemfärden, sen käka med familjen .
och eftersom det var fars dag så gedde jag pappa den trasiga koppen, så jag kom med händerna fulla med koppbitar så sa jag "det är tanker som räknas, eller hur pappa ?" haha han bara skratta och sa "ja" :p så jag satt med superlim och limmade ihop koppen som det står "Riktiga män väger över 90 kilo" på. 
Jag, Jenny och John åkte till Hedemora och gick på tåget.
sen när vi väl kommit hem så satt vi oss och kollade på andra avenyn, i love it ! 
sen så packade vi upp och typ sov.
idag, måndag: idag hade jag, jen, sanne och elin dans uppvisning, lr ja alla hade väl det . men det var iaf våran grupp. gick väl ganska bra . haha! 
sen när jag och jen skulle hem så var det en jävla sur gubbe som var på bussen. haha ! sjuka jävel ! men ganska kul att lyssna på . haha  :)  och nu  sitter jag och jen i vardagsrummet och tar det lungt .
good bye.

fredag

äntligen fredag, veckorna går så fruktansvärt fort ! lika helgerna, man behöver ju bara blincka sen är de över. tråkigt men sant. hah .
igår kollade jag, martina och jen uppe hos C.H och kollade på halv "sex and the city " filmen, så lång så bra ! måste verkligen se hela den filmen ! 
lånade "Bee movie" av C.H kollade lite på den innan jag skulle lägga mig, den är ju bra!
nu sitter vi på engelska lektionen och skriver om när vi var födda och sånt, sen på mat rasten ska jag, jen, elin och sanne vara tjocka och gå till donken, det är min hambörgare denna månad! haha.
jag längar heeeem !
jag vill bara sätta mig på Falu tåget och åka hem till kära dalarna !

men jag måste köpa blommor till pappa tills på söndag oxå, får göra det när jag ska till tåget. :)

och ikväll så får jag träffa c ! :*

måste jobba vidare på engelska nu.

föresten ! jag är vindögd..
 
 

majs

god förmiddag !
nu har jag precis gjort klart matte provet. jag tror det gick ganska bra faktist. svarade på alla utom 2 st. 
fy fan vad jag har svårt för matte asså. i 7an fick jag liksom 1,5 p lr 0,5 p av 40 p i matte . sjukt kass jag var då !  men nu börjar det gå bra igen faktist. 
Haha igår när vi skulle käka så satt jag och jen och prata om dirarre och sånt, så sa hon en liten privat fråga och då gjorde jag tydligt en lite rolig min, så hade jen precis tagit en tugga av matten . så började hon plötslig att gapa och skrika och sprang till slasken och började harkla sig och fräsa. och martina stog och fatta inte vad hon gjorde
Lina och Martina  ; Men jen vad gör du ?!
Jen ; Jag har satt majs i näsan!!
haha det var fan det sjukaste jag sett ! så ser jag hur alla mat bara for ut ur munnen på Jen sen så var det bara majsen kvar som satt i näsan, så står hon och hostar och håller på så ser jag hur majsen flyger ut i 120 ! HAHAHAHAA ! skratta så jag fick ont i magen!  asså det var så sjukt, haha :)

Sen så plockade jag bort maten och städade, sen in i rummet och plocka upp och städa lite, sen ta på en film och sen ringde jag till christopher och pratade lite med han. :)   sen somnade jag.

och nu sitter jag, jen, sanne, elin, billie och malin i sofforna och ska nog snart till willy's  sen käka.
och sen har vi florist teknik ! längtar, jag har verkligen valt rätt linje.
så skönt att vara säker på att man har valt rätt,  mitt liv är fasiken bra nu.   nya vänner,  bor med  två av mina bästa vänner och har bra klass. i like this !
__

längtar till helgen.  :)
jag saknar c
 


naturkunskap

godmorgon !
idag gick jag upp 5 över 7 !  helt otroligt .
så idag hann jag käka frulle.
och nu sitter jag på narturkunskap och jobbar stenhårt ;)
och nu kollar vi på nån rymdfilm.
det är faktist ganska interisant  :o

och vet ni?  
nah rankas gaj


l

italien

och föresten ! idag åkte Elin, Mamma, Josefine och Elisabhet till Rom !  avensjuk ! jag vill oxå utomlans !
så nu är dom i italien..  men kul för dom iaf !

jag vill ha sol och färg




l


ny vecka nya händelser

igår när vi kom hem från skolan så klippe martina mitt hår och färgade klippe jen.  jag vart oxå sugen på att färga håret! men det måste få lov det med.  det är nog lite slitet. och senare ikväll ska jag och jen ha yoga pass :) skoj!


l

30de oktober - 2 november

på fredagen kom Christopher och hans pappa och hämtade mig, och åkte hem till han. Så vi kollade typ på filmer och gick en promenad på kanske 300 meter . :p   sen så kollade vi på film. sen somnade vi inte förens typ halv 3, lr nått , kommer inte ihåg. så fick jag ett fint hack i ögonlocken också, tack för den Christopher ;D .
Sen på lördagen så skulle han ha träning så pappa kom och hämtade mig vid kvart över 1, så övningskörde jag hem.  var hemma och tvättade och tänkte vilka saker jag skulle ha med mig på söndag hem till stholm.
Senare på kvällen när han tränat klart så kom han till mig.  myspys. 
Christopher åkte hem vid halv 12 på söndagen, han skulle ha hockeymatch, ovanligt. haha :p 
så vi sa hejdå, lite tråkigt faktiskt . ^^ men vi ses ju i helgen så det är väl okej ;D 
jag skulle igentligen tagit ett tåg vid 2 med jen, men det var fullbokat, men pappa ringde och frågade men nejnej. men jag fick ta tåget typ vid 5, det tåget som vi igentligen brukar ta, men det fanns bara 1 klass så jag fick lov att ta det, men helt okej för mig ;)  skön att sova lungt på tåget .  :)
när jag kom till lägenheten så satt Martina, Jen och C.H och kollade på andra avenyn, skönt att vara hemma. efter typ 3 timmars resa och vara aldelens tyst.. 




Tisdag  4 november:  nu sitter jag och jen i vardags rummet och kollar på hanna motanna . haha :)  vi satt nyss och käka varm chocklad och macka med tända ljus, urrr mysigt ! :)   men nu ska jag försöka skriva mina "hälodagböker" .

l

29 oktober hallowen fest

Jag åkte till säter och solade vid 11 med jen & terese, sköönt ! sen gick jag och terese hem till henne, så kom jen dit och så satt vi och chilla. sen skulle Terese fixa sig så jag och jen gick hem till henne och fixa oss där, eftersom jag hade mina grejer där. sen åkte vi vidare till martina och senare kom  albin, fiip, tomas, adam & arvid dit.  Började dricka lite där, sen bar det iväg till hea.  så rakans kul ! :)   men för vissa  vart det ju lite för mkt dricka ;) kanske för martina och sofie ?   men jag kanske inte var så duktig jag heller. 
haha jen ringde till Christian för hon var lite orolig ;)  och det enda hon sa till mig var : Men Lina vad ska Christian säga ?!
haha :)
Jag låg på kökssoffan och martina, sofie och anna låg på golvet tetintill varandra. Däckade ... ojojoj !    Sen vid halv 1 ringde jag pappa som hämtade mig och så åkte jag hem och tog en macka som jag alltid gör när jag kommer hem från fester, man blir inte lika bakis då, börja med det säger jag bara !



 det kommer mera bilder senare.


l


RSS 2.0