Morgontrött

Klockan ringde 05.30 idag, så jag kommer vara något seg idag. Som sagt en lägenhet i Liljeholmen skulle inte sitta fel! Sitter på bussen till roslagsbanan nu. Pojken min har beställt en utlands resa till alanya nu, så himla orättvist! Då blir han borta en vecka och har de bra och blir brun. Jag vill också! Men jag får väl helt enkelt ta på mig höst jackan och se glad ut.

Sov dags

Godkväll på er. Nu har jag suttit och myst med tända ljus och kollat på tv och duschat, nu väntar bara sängen :-) ska ta ett tåg som går 07 .04 här i från. Fan vad jag kommer vara trött! Men jag får väl dricka en stor kopp kaffe innan jag lunkar ner till stationen. Nu säger jag godnatt till er och mina 2 guldfiskar.

Bebis


Ica

Är det bara jag som älskar att gå runt på ica och handla? Jag känner mig så vuxen då! Speciellt kul är det när jag och christopher handlar tillsammans. Haha. Jag och martina ska köpa egen mat nu, så nu har vi halva skafferit, en kyl och frys var. Så nu är mina hyllor fyllda. Jag har saknat christopher jätte mycket idag, jag vill gråta för jag saknar han så mycket nu! Vi har pratat lite om att flytta ihop, att han ska flytta hit. Tänk om han och jag bodde i en lägenhet i Liljeholmen, det skulle vara det bästa som kunde hända nu. Han och jag i en lägenhet nära min skola. Åh jag vill att min bebis ska vara här och hålla om mig! Satt och kollade igenom bilder på mobilen idag, och då hittade jag en super söt bild på han, så jag bytte bakrundsbild. Så nu ser jag en sovande pojke varje gång jag kollar på mobilen.

Ey


Skoldag ett

Hej på er! Nu sitter jag och väntar på tåget. Missade precis åkersberga tåget, såg hur det rullade iväg, surt! Men nu har jag iaf varit på min första dag på JB i Liljeholmen, och det verkar hur bra som helst! Längtar redan tills imorgon! Har verkligen saknat florist. Och klassen verkar bra, var till centrum med 3 från klassen och käkade lite och kollade runt. Nu saknar bara datan, fan vad skönt det kommer bli att ha den! Nej hörrni, nu ska jag kolla lite på aftonbladet :) hörs senare!

Liljeholmen


Allt är klart nu!

Hej! Jag har inte hunnit skriva idag, men nu kan jag äntligen göra de. Mamma har åkt hem och jag äter mina älskade avokado mackor med min nya favorit klocka. Men varför jag inte har hunnit skRiva i dag är för att jag har fixat med min nya skola, ja jag ska byta till Liljeholmen för jag vill gå florist iaf. Frisör var verkligen ingenting för mig! Så nu ska jag gå på JB skolan i Liljeholmen, det kommer bli skit kul! Och jag har mina 2 lärare som jag hade i 1an när jag gick på florist i åkersberga, så det är super bra! Men nu ska jag gå till Felicia :) skriver senare!

Stan + fika

Hej på er! Nu är jag hemma efter en dag i stan, med martina och Felicia, och så fikade vi med pernilla också. :) vart en smothie och en hallon paj. Och sen så köpte jag en klocka, en tröja och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga vad det är, en liten "väska" man hänger runt halsen så kan man ha mobilen i den eller nått sånt. Men nu måste jag kolla vidare på fångarna på fortet. Jag som sprang till lägenheten för att inte missa någont. Så vi hörs senare!

Jobbig dag idag

Godkväll på er! Nu ligger jag i sängen efter en jobbig dag. Grov städat hela lägenheten, var sjukt dammigt! Så nu är det rent och fint, med ny tvättade gardiner och sängkläder. Love it ! Var och pratade med en som heter jenny idag, ska ses imorgon också. Säger inte varför, de får ni veta imorgon. När allt är klar och vi vet hur de blir. Jag ska försöka sova nu. Jag bloggar imorgon! Puss

allt är packat och klart!

äntligen! är allt packat tills imorgon! skönt verkligen skönt!

idag har jag och christopher hunnit med att handla lite i falun och i sågmyra,
i sågmyra köpte jag 2 huv tröjor, en lite längre model, skit skön! detta för 300:-
och christopher köpte massa fina saker också.
sen åkte vi ner på stan och där köpte jag lite smink för 260:-
skulle köpa ett par till av mina nya favorit byxor, men då fanns inte den färgen, så jag får väl åka in till täby eller stan någon gån i veckan och handla det där.
orkar inte skriva nått mera nu, jag och christopher ska mysa lite nu, för nu kommer vi inte ses på länge, me ban & jerry, kräftor och en bra film!
bloggar mera imorgon.
då får ni veta vad de jag inte sagt till er heller, allt hänger på imorgon!
jag ber till gudarna, seriöst

från om med du!

God kväll mina kära vänner som stiger över 60 sträcket nu, det är skit kul när de är så! fortsätt med det hörrni! :) ganska häftigt att det är så pass många som läser det jag skriver. förestens så skriver jag som en kratta.


videofy.me/linalinnea
______

skjusade pappa till jobbet idag för att jag skulle kunna åka till falun senare på dagen, eftersom min syster skulle färga mitt hår. men först så åkte jag till emma i säter och hälsade på henne lite, och sedan så följde hon med till falun. så det är där jag har spenderat hela min dag. och snart kommer c. ska packa lite ikväll. åker ju till stockholm på torsdag och är där tills skol starten. ska bli kul faktist, och det är nått ni inte vet heller, om skolan. jag säger det inte nu, säger det om några dagar, när jag är riktig säker på hur allt blir. och när skolan börjar så kommer jag få min bärbara dator så då blir det mera inlägg och bättre bilder och masa andra roliga saker :)
fan jag längtar!


och sa jag att mitt paket  från HM har kommit, inte med alla saker med några iaf, en shorta,  halsduk, poncho, leggings,2 cardigans, treggings, och senare kommer en till cardigan och en halsduk till.  och idag så köpte jag en 1 liters hårinpackning som gick på 309 kr, lätt värt det ! den luktar så himla gott och är super bra!




det härliga nagelacket.
nu ska jag packa!

Eva och adam

Godmorgon! Vet inte vad jag ska göra igentligen, kunde inte sova på jag satt på en film, eva och adam. Länge sen jag såg den. Kommer somna när jag ska färga håret senare. Nej jag vet inte vad jag ska skriva, kanske att jag ska tillbaka till lägenheten på torsdag. Har inte varit där på hela sommaren. Så jag längtar faktist, och till skolan om jag ska vara ärlig. Men vi hörs senare och då får ni bilder på håret!

Ey


Hem färd

Hej! Nu har vi varit på ikea och kollat lite. Jag hittade en lampa och sedan en tvättkorg. Och nu är vi på väg hem till dalarna igen. Har funderat att man kanske skulle flytta till örebro? De är ju verkligen jätte fint här, tycker att det är mysigt på nått sätt. Kanske blir en örebroare? Jo föresten, gårdardagen var jätte trevlig, grillad mat och god öl. Och wii spelande. En väldigt trevlig kväll! Vi hörs när jag kommer hem :)

Hej på er alla!

Hejsan! Nu har t lugnat ner oss efter en dag på stan. De vart att jag köpte ett lione som jag redan har (men kan vara bra att ha ett extra) och sedan ett halsband och ett par örhängen. Sen så köpte mamma 3 bhar, ett par trosor och ett nagelack som spricker. Skit häftigt! Och snyggt :) och nu ska vi på middag hos en som heter jocke. Får se vad de blir för mat :) hej så länge!

Ey


Öret

God eftermiddag! Äntligen har jag lagt mig på soffan efter en dag i Nora, det är en jätte fin liten stad 3 mil från örebro. Där vi gick och gick runt i antik affärer. Hör av mig senare, ska vila framför tv nu är super trött.

Ett godnatt från örebro

Godkväll! Det gick bra att åka ner, ingen krock! Och nu har vi handlat, fikat och nu ska vi sova. Skönt, är super trött som vanligt. Det måste vara något fel på mig, jag är trött hela tiden. Är det bara jag som kan somna på 2 min, seriöst? Sjukt men skönt i bland. Morgon dagen är planerad att åka till Nora, där det finns mycket antika saker och god glass säger mamma. Fan för sötsaker! Nej nu ska jag ta min dagliga medicin och sedan sova så jag orkar kliva upp imorgon! Vi hörs!

Ey


Mot öret!

Nu har christopher åkt och jag har duschat och fixat lite och packat. Så nu ska jag köra ner till örebro, roligare att köra än att sitta brevid och bara sitta. Men jag skriver väl när jag är framme eller något sånt. Ha de bra så länge!

Ey


Film mys

God eftermiddag! Nu ligger jag och christopher och kollar på film. Och senare åker jag till örebro till syster min. Det kommer bli roligt, eftersom jag inte träffas henne så ofta och då måste jag verkligen köpa en knäck klubb som finns där i vadköping eller vad det heter? Den är så sjukt god! Men nu ska vi kolla vidare.

Ey


God kväll på er!

Nu är jag verkligen skit trött så jag ska lägga mig och sova, helt själv. Men först måste jag göra lite övningar innan jag somnar, måste få bort min put mage nu, och mina "kärleks handtag" har fått nog av dom nu. Men dom vägrar försvinna! Någon som har tips för att få bort skiten?! Att gå på gym skulle vara roligare om man hade en personlig tränare, men jag är inte gjord av pengar. Men okej man kanske inte ska äta upp ett helt glaspaket med 2 vänner de är ju inte så smart. Men de är ju trots allt lördag. Det finns alltid sånadära dåliga ursäkter. Men nu ska jag börja vara sundare det är inte bra för kroppen att äta massa skit heller. Nej nu ska jag göra de jag så och sedan sova. Godnatt allesammans!

Dagen efter

God eftermiddag! Gårdagen var skit kul! Sen så kom vi hem vid tre eller nått sånt. Och nu har vi sagt hejdå till pernilla som flyttar till sthlm idag. Och nu sitter jag och emma och kollar på tv. Och nu började ett program som carolina gynning är med på så nu ska jag drömma mig bort!

Etage

Snart är det etage, sitter och kör öl spel. Så vi hörs sen :)

Ey


Ey


Ey


Ey


Ey


Tjena!

Hinner inte skriva så mycket nu. Ska till emma och dricka lite innan vi drar vidare till pernilla och sedan etage! Skit pep! Så nu lägger jag in lite bilder. Sen åker jag! Hör av mig senare!

Jaha


Godmorgon på er!

Kan berätta lite om gårdagen, bloggade jag ens igår? Jag tar iaf hos emma hela dagen och sen på kvällen så cyklade vi hem till mig, och det är över en mil! Nyttigt och svettigt! Fast vi skulle bara dit och baka, sen kom pernilla och Terese dit också. Sen så åkte vi vidare till säter, men då i bilen. Sen så gjorde vi inte mycket annat än att sova och kolla lite på tv. Och nu ska vi snart hämta Terese och åka till falun och sågmyra. Sen på kvällen så ska vi se på bio, bröderna karlsson tänkte vi se. :) och föresten så måste jag hälsa lycka till till Jennie som har uppkörning idag! Så idag har hon körkort ;)? Nu åker vi. Hörs sen puss!

Japp

Godmorgon! Är hos emma fortfarande. Igår så åkte vi och badade i ljusten på kvällen och sen tog vi oss ett bubbel bad med ansiktsmask och sen målade vi naglarna, kalas. Och nu chillar vi i soffan, hej

Jaha


Typist

Kom nyss hem från blge, köpte mig ett halsband för 100:- och sedan en halsduk för 19 :- jag fick lov att köpa det. Fast min ekonomi inte räcker till. Men va fan.

Trött

Det är jag iaf. Emma välte mig med att kittla mig under fötterna. Men Utflykten igår vart inte så lång, vart till falun, blge och sedan säter. Sen så snick snackade vi innan vi somnade, jag och emma skedade och martina s låg på soffan. Men nu är vi iaf på väg till borlänge. Emma skulle lämna tillbaka en klocka. Så vi hörs sen!

Vi åker dit vägen tar oss nu

Ja vi åker på en spontan mini semester eller utflykt eller hur man ska säga. Det är jag, Terese, Jennie, emma och martina sjöö. Det kommer bli så grymt kul! Högsta volym på i bilen, sjukt härligt. Livet leker! Vi hörs senare!

mini semester

som jag skrev förut så tänkte jag och emma på ullared. så först tänkte vi åka dit men icke. vi åker dit vägen tar oss!  haha! mobil bloggar senare.

Test


Trötta

Har nyss ätit frukost efter en promenad och solning och nu sitter vi och kollar på film. Jag är så trött att jag skakar i kroppen än. Haha.

God morgon!

Godmorgon på er! Sovit gott? Det is jag och emma gjort. Innan vi somnade så pratade vi om att åka ner till Ullared och handla, fan det skulle verkligen vara skit kul! Nu när jag kommer få lön också, får bara hoppas att den är kvar tills vi ska dit, men jag får försöka att inte handla så mycket nu, jag och mamma var ju iväg i förrgår och handlade grejer, kan lägga upp de sen när jag har kommit sen från emma. Jag städade ur mina garderober för någon dag sen också, vissa saker ska jag ge bort och andra ska jag sälja, de kan jag lägga ut här och på min tradera sida. Det är 2 par klänningar och 2 skor, en klänning har jag inte ens använt och den andra har jag använt 1 gång. Lika så med skorna, men det är kanske för jag dödade min fot med ett par av skorna på krogen så jag fick åka till akuten nästa morgon. Inge trevligt alls! Men snart kommer Jennie och då ska vi gå, skriver säker senare :) hörs då!

Kräft lukt i emmas lägenhet

Hej på er! Nu är jag hos emma med Terese, Jennie har åkt hem. När jag kom så försökte vi få igång på vattenpippan min, men inte fan funkade kolen. Så det vart inget av det. Så vi drog hem till emma igen. Och jag och Terese käkade lite kräftor som jag hade med mig, som vart över igår, då jag och petras familj , rickard, robert, petra och christopher var med. Det var faktis riktigt trevlig och gott. Så nu när jag och Terese har sugit i oss några kräftor så tog vi ett kortspel och sitter ännu och gör de. Och hörrni, nu när jag har internet i mobilen så kan jag ju uppdatera mera. Härligt va? Vi hörs ikväll bröder!

RSS 2.0