fuck

hej på er!
fan för svenska sommar väder! de är ju bara skit!
blir riktigt deprimerad! en sån hära dag skulle man ha haft sims!
ska ska nog köpa mig de nyaste sims. fyfan ja de ska jag!
förut när sims kom ut så satt jag verkligen i 8 timmar och bara spelade! de var så sjukt kul! och nu vill jag bara spela de!
och nu en månade senare så lägger jag upp bilderna på facebook från turkiet! bättre sent än aldrig :)


jag lever

ja det är sant jag lever, har bara inte suttit vid datan har pluggat teori! men nu jävlar slänger jag teoriboken! för jag har KÖRKORT! fyfan äntligen! så sjukt jävla skönt!
att glida själv och sjunga hur högt och fult man vill!
tog bilen till säter direkt och träffade Emma och Jennie och sedan så åkte jag och Emma till falun och hämtade Petra. Då tog vi driv in på donken i falun och sedan donken i borlänge. haha! sen så skjusade jag hem emma och sen så åkte jag och Petra hem till mig och åt tårta med mamma, pappa, mormor och morfar. sen skjusade jag hem Petra och nu sitter jag är och har körkort för första gången i mitt liv hah! ska snart åka och hämta Chistopher.
fan det hära känns så sjukt jävla bra!!


ÄNTLIGEN!

nu jävlar har jag lov om några timmar! kommer bli så grymt skönt!
skriver när jag är hemma och då kommer äntagligen bilder från idag också :)
vi hörs!

skolavlutning imorgon.

ja de är imorgon och då lämnar jag tillbaka min dator och så måste jag användra den stora feta uppe och då kan jag lägga ut bilderna från turkitet, vi hörs då!


kasst

har inte skrivit någet på tre dagar nu, har helt enkelt inte orkat,  har knapps suttit vid datan.
det har ju  arit falu kalaset nu i helgen, men jag och christopher åkte inte in dit på fredag, vi åkte och fiskade med pappa ist, och christopher fick 2 gäddor, och jag fick en abbore som var kanske 3 cm och pappa fick ingentling, stackarn!
men igår så drog jag och christopher dit, först så var vi här och chill drack lite med märta och rickard, och sen så åkte vi till falun till Felicia som hade Tove hos sig, så var vi där och drack lite och sen då gick vi vidare till stan, vart för mycket dricka för mig, som vanligt känns de som, men de var kul iaf. åkte hem vid halv 3? kommer inte ihåg, pappa kom iaf och hämtade oss och så tog vi donken på hemvägen, 3 cheesbugare, sen däckade jag och vaknade hemma, och kolla på i baksätet och där låg christopher däckad. ahahha fan vad jag skratta!
somnade vid halv 5 kanske, och dagen efter (idag) så skulle jag till Kyrkbyn för att hämta ut skedvi boken, kul att göra de bakis! kom där och lukta gammal fylla och spya. nej fyfan, inte kul i början, men sen var de trevligt, att se lite gamla klass vänner.
och nu ligger jag här och ska läsa lite teori :)
så vi hörs!

live från tåget

nu sitter jag på tåget.
men först gick jag runt och kollade lite i täby, inte så bra gjort av mig, gjorde slut på 600:- på en timme. dumma dumma lina!
 men nu sitter jag iaf här med hals ont och är törstig som tusan!
men nu orkar jag inte skriva mera :) kanske senare.
höjt

charmit

dalarna

ska snart packa väskan och åka till dalarna! skönt som fan!
som sagt idag var vi på donken och fjantade runt lite, kommer 2 till filmer om de senare idag. och bilder, men här är en video, skit tråkig men skit samma, de är en video iaf.

dra hem!

Kom typ nyss hem från donken, har varit där och chillat lite, och spelat in lite videos som kommer senare idag.
och snart ska jag gå hem och packa väskan och sedan dra till dalarna! skönt som fan! kanske hinner till Lovisas spelning som är i falun!? vill verkligen det! åk dit ni med! falun kl 19 tror jag de är :)
men nu ska jag kila hemmåt !  vi hörs!  
här är ett litet smak prov


glass

nu blir de glass, och läran bjuder!

ööööööööööö

god morgon gott folk! nu har jag legat och snoozat i 1 och en halv timme, så jag måste nog pallra mig upp, skriver när jag är i skolan!
måste forta mig nu!

en video sen i helgen

en video sen i helgen när Christopher åker kund vagn



och denna video är till Gusten för att jag vet att han läser min blogg,
ignorera min röst fan hahhaahh!






det är ju fan as kul med videos, ska börja mer med det fan!
eller vad tycker ni? :)

föresten

här är en liten video sen min pojke var här,  jag saknar dig älskling!


drömkåken

nu sitter jag och kollar på drömkåken, fast den är slut om 5 min.
den är så himla härlig! Älskar gammel gubben på rullator haha
efter detta ska jag krypa ner till kojs och läsa körkort.
måste lägga mig ganska tidigt etersom det är skola imorgon, fast då ska vi inte göra något, men ändå. haha
vi hörs imorgon! :) god natt allesammans! :)

i love my baby

yey ye ye ye ye

fy fan vad jag älskar denna reklam!
får alltid ett skratt när den kommer upp!

42 + banan

termometern kokar snart, jag med. 42 grader i solen just nu, härligt värre! och banan på de, de satt ju fin fint!
HÄRLIGT




hahahhaa

längre hår?

alla vill ha långt hår, iaf tjejer. Jag har försökt att få de i hur många år som helst nu, men jag sköter de inte så jäkla bra, permarnenter de färgar de och så. men nu jäklar ska jag sköta de!
förut så köpte jag piller som heter hårkontroll på ett natur apotek, de var faktist riktigt bra, de tog sin lilla tid innan de började frungera med de hjälpte och naglarna växte som tusan!
men annat man kan äta ist för hårkontroll,
för att få bra hår så kan man äta
- ägg
- B-vitaminer
-omega-3
- och nyttigt
de är väl bara några saker man kan äta för att få bra hår.

men när man äter nyttigt så mår kroppen bra och då mår även hår,hud och naglar också bra.
man ska även tänka på att inte tvätta håret så ofta, inte platta, föna, färga och blondera de heller.
man ska även ha hårinpackning någon gång i veckan eller, kanske byta ut balsam mot inpackning, har även hört att man kan massera hårbotten så det blir bra blodcirkulation i hårbotten, då växer de.
 och andra olika hemma kurer kan man ju använda, om man blandar ägg och oliv olja är bra för håret, de hade jag, de vart faktist skönare och friskare.
 
en förpackning med 120 tabbletter går kanske på 150 kr, dom de är 240 tabbletteri  går på 270 kr

hemma efter steket

nu är jag hemma med en mens mage, och inte vart jag ett dugg brunare, de är ju kul! men de var iaf trevligt att träffa sofie och ligga där och mysa. vi pratade även om vad som händer på sommaren, de är ju P&L snart och sen ska vi tjejer ut på en road tripp! de längtar jag till som fan! att bara åka och inte ha nått planerat typ alls, fast lite måste man väl men fan inte mycket.
    och nu ligger jag i rummet och lyssar på hur alla lastbilar med glada studenter rullar förbi centrum, de verkar vara så grymt skönt och kul! blir riktigt avensjuk! men som sagt om 2 år är de min tur.





stoffilito i love u baby

oh vilken härlig dag

God morgon på er!
Solen lyser och jag sitter i bikini i sängen som jag nyss vaknat i och väntar på min vän Sofie. Vi ska cykla till havet och sola. Ska bli så grymt skönt! Förutom att jag fick ta en 4 år gamal bikini, men den får duga, den är iaf skön! Och den hära morgonen är skön! sitter och lyssnar på Ted Gädestad och myser, de känns verkligen som att de är sommar idag, termometern visar 19 grader i skuggan. så detta är ju kanon, och idag tar alla treor studenten på John Bauer, om nästan exakt tre timmar springer dom ut! Jag får pirr i magen bara jag tänker på de! De kunde jag också ha gjort om ett år, men nu får jag vänta 2 år.. men de är helt okej igentligen!
nej nu ska jag städa ihop lite innan Sofie kommer, kommer komma bilder från dagen senare idag. Vi ses, ha de bra allesammans! :)

fetto huvud? haha

sov dags

nu blir de sov dags för min del, ska bara prata klart med christopher.
och imorgon är jag ledig som vanligt, och de är hela skolan eftersom 3orna tar studenten då!
och då ska jag tvinga sofie att gå och sola med mig, ska ligga och steka hela dagen, de skulle bli riktigt fint väder imorgon, typ 21 grader? skönt!
nej nu ska jag krypa till kojs.
Godnatt!

hjärtat mitt

just nu vill jag bara ha sommar lov och sol och bara ta de lungt och vara hemma i underbara dalarna.
och vara med min älskling som jag saknar jätte mycket nu!

jag älskar dig christopher hoffman, mer än någonsin. ♥



en gravid kvinna som är i 6 månaden yes!


16.52

sitter och käkar lunch ute på balkongen, och små kikar på lite bloggar, så gick jag in på min vän julias blogg och såg ett klipp från youtube.
den är så dålig så den blir bra!

ska käka upp maten nu så jag kan gå in och diska lite.

stek

nu är jag hemma och nu sitter jag på balkongen och steker och kollar på ballar av stål
+ att jag inte hittar mina tränings kläder så jag kan inte ut och springa.. så jag sitter här ist och svettas av några kilon.


matkoman

matkoman är borta nu! och nu beger jag mig till körkskolan för att plugga

flottigt troll!

12.56

tycker detta är för hemskt


snart blir de mera plugg

ligger och kollar lite på kniven mot strupen och äter grillat, fyfan gott! har nog fått lite mat koma som vanligt så jag ska nog sova lite snart, och sen ska jag till körskolan. mamma ringde nyss och sa att jag har fått en ny teori tid! fyfan, jag hoppas verkligen jag klarar det nu! och att jag får ta om kortet, till och med mamma skrattade ju åt de haha!
vi hörs efter! :)

en liten tjockis som badar i havet

kort skoldag


god morgon på er! :)
känner att detta kommer bli en skön dag! började med att jag gick till skolan vid halv 9 och var där i 45 min och gjorde prov, och  sedan gick jag hem. och nu ligger jag i sängen och kollar ut på de fina vädret, vart ju inge motion igår, så jag ska nog göra de idag, nu när jag har hela dagen på mig, men först måste jag till körskolan och plugga lite. men innan jag ska gå och plugga vill jag vila lite, och kanske sova lite? de kommer jag nog göra.

idag kommer de lite bilder från turkiet, dom jag hade på mobilen, men nu ska jag vila.

RSS 2.0