flytten

vi tog tåget 12.11 ist för på kvällen. mötte jen & martina på stationen, båda sjuka.  haha . 
när vi kommit till lägenheten så vilade vi lite och packade upp, sen tog vi cykeln till willy's och handlade mat. vi tog 250 kr var för att köpa "basvaror".  det hela slutade med 2 feta sportbags och 3 fulla kassar och ett fett kvitto när vi kom ut .   haha vi har iaf mat nu så vi slipper svälta . :)
vi var ute och gick varje dag där nere, vi gick till havet , jätte fint ! :)     och vi ska inte tala om husen, oh herregud ! super fina, verkligen ! 
och på torsdagen började vi skolan, jätte kul ! första dagen vart vi indelade i små grupper på 4 personer, vi skulle göra en bukett , våran vart kanske inte den bästa, men det var ju första gången :) . dagen därpå vart vi in delade i 3 grupper på 4 personer och så skulle vi göra en krans. vi fick gå ut och leta material att ha på den , jätte trevligt ! vart indelad med Elin , Sofia & Angelicka , jätte snälla ! :) och kransen vart jätte lyckad :) så nu står den i skol hallen . trevligt att vi har fått en "egen" länga att pynta, vi florister i klassen "Fina" , sjukt namn på klassen , haha. och på måndag ska jag, jennie och martina med Sofia och Mathilda och handla med några av deras vänner, det ska bli jätte kul ! :) 
det pirrar i magen när jag tänker att jag ska ner dit igen, det är så otroligt kul ! florist är nått jag verkligen rekomenderar !  kalas roligt !
och nu sitter jag här och beställer biljetter tills på fredag när jag ska hem . och idag åker jag till stan igen så jag kommer finnas på mobilen hela veckan ut !

igår var jag , anna , lovisa & johanna till långshyttan och åt lite pizza, satt oss i en slänt och prata , trevligt . efeter det så åkte vi hem till Johanna och färgade lovisa och johannas hår . vart bra båda två ! sen åkte vi till cassie men vi vart inte kvar där så länge , vi åkte till Lovisa och stekte korv ist .  jag och johanna åkte väl därifrån kvart över 11 hem till johanna där jag hade mopeden, sen åkte jag hem och var hemma ca 12 . kan ju säga att jag var som en isbit när jag kom hem , fy tusan .
ska kila i väg och packa nu.
låten har fasnat i huvudet på mig !
http://www.youtube.com/watch?v=4upn3M4jtQY&feature=related

tack för du läser ! ;)


hejdå dalarna

okej nu kanske jag böjar bli nervös, kunde nästan inte sovia inatt men när jag väl gjorde det sov jag fasiken inte bra . om mindre än 12 timmar sitter jag i lägenheten. ah min mage börjar värka nu !
men det kommer bli kulkulkul !   
   /     l

flytt till åkersberga imon

hey.

nu har jag vart duktigt och skaffat en blogg som vissa andra!
Ojoj, imon gäller det flickor, vi flyttar till åkersberga ! jag har nog inte fattat det än, att bo med 2 av dom bästa , kan det bli bättre lr ? I don't think soo !  Tåget går 12.11 imorgon,  kommer komma med en fet resväska med alla kläder, kulkul .^
Nu har vi 2 dagar att fin slipa lägenheten innan skolan på torsdag, nervöst men kul ! ska bli kul att se nått nytt och träffa nya människor.  kommer ju inte bli som i säter precis att man träffar alla vänner varenda dag, det kommer nog vara jobbit, men det kommer nog funka :')   kan ju redan nu säga att jag kommer sakna vännerna som blir kvar i dalarna och vissa flyttar .  lycka till för er!  
snart sitter jag i lägenheten och skriver på en egen dator på denna blogg ;)  
jag kan ju bara säga att jag längtar ! handla mat och laga mat själv , och hur mkt frihet :) ååååh !
flickor jag lovar det kommer bli kanon i åkersberga !  jag är glad att det är er jag ska bo med i 3 år . visst kommer vi bråka , men sånt får man ta . :)    
lycka till, till er som bor hemma nu med :)
 älskar er


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0