sängen för min del nu

ska sova nu, men berättar om dagen lite snabbt bara
tog mitt vanliga tåg på måndagmorgonen vi 06.20, och idag ville jag mer än valigt bara ligga kvar och mysa med min älskling! men efter 30 min snoozning så gick jag upp och åkte till hedemora. satt mig på tåget och kikade runt lite åt frukost och sedan efter uppsala orkade jag inte hålla mig vaken längre, så jag somnade och vaknade som vanligt att tåget nästan är tomt när de stannat i stockholm. pallrade mig ner till tunnelbanan, yrvaken. och sedan upp till pendeltåget där jag nickade till och somnade, och vaknade när jag var i åkersberga tur att jag vaknade då!
 väl uppe i lägenheten så tog jag en mat låda med pankakor och satt och mumsade på de och sedan så fick jag mat koma och slocknade. åkte till skolan och hade en lektion  med  rektorn, skönt att dom lektionerna är slut nu iaf! vet inte ens vad lektionen heter? bild och form? nej så heter den inte. skit samma. gick hem sen käka lite och sedan gick jag, martina och vickan till körskolan satt där och gjorde prov. sen gick vi hem, och vid 6 eller 7 så låg jag och martina däckade i varsitt rum och sov i 2 timmar, sen gick vi och solade med ronja & vickan. dö hett var de!
och nu ligger jag i sängen och skriver, och tänker att de är skit tråkigt att jag itne har några bilder i inläggen, måste bli skärpning med de! får fixa min kamera som jag har sagt länge, men nu måste de bli av fan.
nej nu rundar jag ava med att säga att jag måste sova, ska ha mitt sista matte prov i hela mitt liv imorgon, de säger jag med ett jävla leende på läpparna! FYFAN VAD SKÖNT!
godnatt bloggen



på nått sätt skön? men ändå så jävla dålig, till och med jag sjunger bättre.

vidare till körskolan

kom hem för ett tag sen, skön halv dag i skolan, lugn och skön! fick de gjort som jag skulle göra. och imorgon så ska jag göra ett matteprov de är de enda som står på chemat för imorgon, eller ja jag ska ju plugga körkort också. men de måste jag göra vare dag nu fan!
+ att jag ska nog ut och spriga ikväll, så otroligt skönt ute nu, och jag ska nog börja träna på betch 10 nu igen, jag la de på hyllan, men nu måste jag ta tag i det! vågar inte ens ställa mig på vågen, har antagligen gått upp dom ca 7 kilo jag gick ner.. kul!
nej nu blir de vidare till körskolan,  vi hörs!

tillbaka nu på morgon kvisten

kvällen i långshyttan var jn iaf kul, efter några cider vart jag trött och då gick jag och la mig och sov en stund, sen så vart jag väckt och började om. senare så var jag igång igen. gick och sov vid 3 tiden. 5 timmar senare vaknade jag och var bakis, gick på toa och sedan gick jag och la mig i sängen och försökte piggna till lite, och vid halv 11 så var jag bra igen. då gick vi till ica och pantade burkar, jag, christopher, petra och dennis.
senare så kom mor och hämtade oss och jag och christopher stod för grillningen när vi kom hem. senare den kvällen så gjorde vi inte så mycket alls faktist, gick och la oss, efersom jag skulle upp och åka tåg, som jag sitter på nu, hatar verkligen att kliva upp på morgonen, värsta som finns när man är trött. men nu ska jag försöka att äta lite och kika lite. ha de


långshyttan

Hej!
sitter i pojkens lägenhet, har och några kompisar har dragit och bastat och nu är jag och Petra själv här och ska fixa oss för dom festligheterna som väntar sig.
måste bara vänta på halva cider plattan och mina 5 liter vin. dimman kan komma snabbt känner jag! lika bra att öppna de 2 cider jag har i kylen nu.
vi ses!

inte illa

kollade lite på aftonbladet och såg att 50 cent ser förjävlig ut just nu!
han har gått ner 25 kg för att spela en cancer sjuk amerikansk fotbollsspelare. 25 kg på 9 veckor, fyfan.
sjuuukt!

helt sjukt att man kan ändras så mycket för att gå ner 25 kg.
men de är fan inte fint.


shit!

sjuka jävel


ett steg närmare!

har klarat uppkörningen nu! ÄNTLIGEN!
nu är de bara hor teorin kvar.
måste packa nu, ska ner till lägenheten idag. ha de!

inte igår kväll och inte nu

skriver om resan och lägger in bilder från resan när jag får tid, känns som om jag inte ha någon tid över alls!

idag så tog jag och christopher bussen till hedemora, han skulle till skolan och jag köra en körlektion och sedan plugga efteråt. och imorgon har jag körlektion igen och då jävlar måste jag verkligen plugga gärnet efteråt!
när vi kom hem så lagade jag mat och sedan fick jag matkoma och somnade i knät på pojken min framför tven.
efter jag vaknat så var pappa hemma, och han vart inte så glad över att gräset inte var klippt och att de var lortigt på golvet hemma, så han kunde inte åka till säterdalen på bilträff. så jag och christopher tog bilden ner till byn och köpte bensin och sedan var vi igång och klippte gräsmattan och pappa åkte glatt i sin P1800 och gled iväg. damsög golven gjorde jag också.
  och nu ska jag och christopher sova, med min onda näsa och öga som han nockade in axeln med så jag börja böla. snällt av han!
 godnatt allesammans! :)

dalarna samma dag

kommer skriva om turiete ressan senare ikväll, orkar inte göra de nu, + att jag inte har bilder på denna data.
 
åkte iaf till åkerberga imorse och nu sitter jag på tåget till dalarna igen,  ska hem och ha körlektioner eftersom de börjar dra ihop sig till körkortet. hoppas verkligen jag klara de! blir faktist riktigt besviken då. börjar redan bli nervös. usch! men hoppas på att de går bra iaf.
men har iaf körlektion tisdag och onsdag.
hade JB cup idag försesten, inte så kul faktist, de blåste så grymt kallt!
men nu ska jag läsa lite teori :)
hörs ikväll!

har inte hunnit skriva

har varit i örebro, fredag och lördag så jag har inte hunnit skrivit. men jag ska skriva senare. :) ska laga mat nu, christopher har kommit hem nu från sin provinspelning. hah :)

bilder från turkiet kommer senare


hemma i sverige igen!

hej på er! känns faktis ganska skönt att vara hemma igen! men de har varit otroligt skönt nere i tukiet också!
har massa att göra nu så hinner inte skriva, kommer mera inlägg och bilder senare!


nervöst!

okej nu åker vi om ca 30 min till arlanda!
jag är sjult nervöst nu!
får se om jag bloggar där nere, kanske kommer upp bilder vem vet? haha !
kommer iaf hem om en vecka ;) ses då!
fan vad jag ska steka ;)


nu jävlar kommer massa bilder på hotelet, inte illa pinkat!

snart har jag packat klart och sen bär de av till arlanda!
nästa stop ALANYA
med martina, emma, natalie och pernilla!

NU JÄVLAR 5 stjärnigt hotel i en vecka med all incsive!

@sofie

god förmiddag!

var inte i skolan så länge, hade klarat matten ska bara göra ett litet prov senare. sen är jag klar med matte a! skönt som fan!
efter de så gick jag till centrum och tog tåget med sofie till täby, jag skulle köpa 2 bikini trosor. men de vart ett linne, balsam och hårspray också. men jag behövde de så de är ju skit samma. nu sitter jag och sofie och grejare lite till bild pch formen. jag kommer ju missa en lektion så jag gör den nu typ.
om om typ 10 timmar drar jag och martina till arlanda och möter upp emma, natalie och pernilla! Fyfan ska bli så sjukt skönt att åka iväg!
och som jag sa de kommer bilder på hotelet senare ikväll!
jag blir så nervös!


har jag sagt?

att mina saker från HM kommit?



ganska häligt


lägenheten

tillbaka i längeheten nu! skönt efter som vi drar till arland imorgon och tar flyget! FYFAN !!! jag har snart packat klart. skriver mera imorgon, och då får ni se hotelet också ;) inte illa med 5 stjärnigt hotel fan!
ses

FEST!

nu jävklar är de fest! hinner itne skriva nu, 
ses i dimman

och grattis MARRE 18 bast fyller du snart!

stockholm - dalarna

äntligen sitter jag på tåget till dalarna!
träffade Lovisa och Johanna på centralen, kul att se dom! har inte sett flickorna på evigheter! Specielt Johanna :)

är framme i avesta 18.18 då pappa kommer och hämtar mig, sen ska jag hem och käka grillat och sen vidare till pojken min.
har varit sen riktig skön fredag! chill i skolan, ja fy fan nice!
+ att sofie körde med hockey frilla med sitt bebis hår




söt stoffe och jag

äntligen fredag!

ska bli skönt att åka hem. jafyfan.
men missade tåget till skolan nyss. :p hah

så jag gick in och kollade på aftonbladet


kanske inte så kul

godnatt

ja de säger jag nu
är så kissnördig men orkar inte gå ner till toorna, så ja ska sova bort de.
godnatt fan


charmig tjej den dära lina

ey!

yeheeej!
vart på kusligt bra humör och kännde mig så otroligt rolig att jag tog otroligt snygga kort. yeash



just ja nu ser ni mitt permanentade hår, inte så bra bild, kan få bättre i helgen. men nu packar jag väskan till dalarna !


fan för att

jag hittade verkligen ingenting i klädväg!  dom har fan inget i butiken som finns på nätet!
köpte mig en pizza, ist. så nu ska jag nog ut och ta mig en jogging tur. börjar gå upp kilorna jag gått ner fan inte kul. men jag orkar inte gå ut och springa. hinner inte ens, måste packa och städa mitt rum. typist.
   höjt

god morgon på er!

kom nyss till skolan, tog mig en mkorgon promenad till skolan. kändes skönt! hinner fan inte motionera nu, eftersom de är mycket med körkortet nu. så jag går från skolan iaf, och ibland till, ska nog börja gå till skolan fan.
permanentade mig igår ju, så ni får bilder på de sen. men efterskolan ska jag till täby och handla, hann inte igår, gick gå direkt till körskolan efter hår fixandet.
har lektion nu, så vi hörs sen

hej jävlar

nu sitter jag och tar de lite lungt innan jag ska pallra mig till skolan och permanenta mig, och sen ska jag nog åka till täby och sen vidare till åkerberga igen och plugg körkort! fan jag blir nervös alltså!
måste fixa mig nu. :) bilder på håret kommer senare!

lite ljusare eller?

funderar på att kanske bli ljusare i håret nu till sommaren?
så man slipper färga de brunt hela tiden, för färgen kommer bli blekt och skit, då är de ju inte så jävla snyggt.
får se hur mitt hår är efter permanentern imorgon. men jag kommer nog iaf att göra de ljusare när jag kommit hem från utlandet.
fan måste hinna handla kläder ju! får göra en snabb resa till stan eller täby efter permantern. måste plugga körkort hela dagarna nu! måste verkligen klara teorin. fyfan
 eller
ljusare eller mörkt?


skit

godmorgon.
inte för att jag har någon "god" morgon precis.
var skit trött när klockan ringde och jag snozade i en halv timme och sen så pallra jag mig upp och gick ner coh duscha, gick upp och tog på mig kläder. sätter mig vid datan och kommer på att jag inte behöver gå till skolan förens i eftermiddag! fyfan suurt!
och nu kan jag inte somna om, så nu får jag vara vaken med byggarbetarna och lyssna på oljudet.  just nu skär det verkligen i öronen! måste gå och hämta mina öronproppar. 

trötter

har varit sjukt trött idag! somnade direkt när jag kom hem från skolan.
och nu sitter jag här och lyssnar på take if off.
+ att mina saker från H&M har kommit men dom är i dalarna på ica så jag får vänta med paketet. men jag åkter ju hem om typ 4 dar.
funderar på att gå ut och gå, men jag är helt slut! jag spriger nog en runda imorgon ist.
får fasiken bli så, de är ju simpsons nu. hejs


sommar köp nu i veckan måste bli av!


godmorgon på er

nu sitter jag på roslagsbanan på väg till åkersberga. åkte från dalarna i morse med 06.20 tåget från hedemora.
könndes inte sådära super kul att åka, ville vara kvar och mysa i dalarna!
 nu ska jag till en dammig lägenhet som inte har vatten,dusch eller toalett. jävla stambyte!

fin fint

okej jag ljög, de vart aldrig så att vi gick ut och sprang.
jag och christopher vara ute hela dagen och fixade i rabatten så nu är de skit snyggt där! så vi ska plantera nästa vecka och göra ett litet växthus mot väggen. fan vad kul de är ! :D
nu kollar vi på humorgalan
så hej

sol

nyss vaknat och klivit upp, men en annan orkar inte gå upp än. blev inte att vi motionera igår. de började regna, men idag ska vi ut och springa, och sen sitta och steckhha i solen fan!
  jag har redan fått resfeber! fan.. drömde att arlanda kolapsa och jag var i hissen högst upp och hissen vinglade, men jag räddade en tant!  hah  men jag vart faktist rädd.
ska käka frulle nu och väcka pojken
 

nej fyfan

åkte till säter idag ju, sen drog jag och emmis ner till milano och haffa oss en kebab tallrik med mycket sååss.
fy fan, jag kommer rulla fram snart och gå upp mina kilon som jag gått ner. nej fyfan, skulle ju träna bort fett äcklet. ska ut och spinga/gå nu fan. de kanske är 7 km? om inte längre? tycker om när de bränner i flääskeet. ska man vara fin får man lida pin!
yäää.
ses sen fuckfaces

take it off!

godmorgon!

 är på riktigt bra humör idag känner jag! lite party sugen.
 tänker på allt kul som kommer hända från en veckan fram och hela sommaren! shit, jag längtar som fan!
jag blir nästan lite nervös!
 idag ska vi åka till martina och kolla lite i en viss katalog. det gör mig ännu mera nervös

+ att jag ska sätta på den stora datan, så jag kan ladda ner musik och bränna över den till en skiva. som jag kan ha i bilden. det kanske börjar att dra ihop sig till körkortet? vem vet! FYFAN!
ska gå till stora datan nu.


RSS 2.0